Mai 26, 2019
58 Views
Kommentare deaktiviert für VLOG 22: Rent-a-Partytent 🏕 MINI-Camper 🚘

VLOG 22: Rent-a-Partytent 🏕 MINI-Camper 🚘

Written by

In deze vlog:

  • Deze Vlog gaan wij op hele speciale wijze kamperen. Met de MINI van Jeffrey zijn werk met een tent op het dak. Het was sws een leuke ervaring om daarmee op pad te gaan en uiteindelijk in te slapen. Tijdens one 2 dagen weg gaan wij terrasjes pakken, spelletjes doen en alles wat bij kamperen hoort. Het was helaas iets te koud dus ooit gaan we het nog over doen met wel mooi weer!

#vlog #22 #creperen #MINIcamper #kamperen #MINI #mininederland #camper #camping #weekendjeweg #skelteren #eemhof #friet #snacken #spelletjes #mondvol #mouthguard #marshmallow #bbq #terras #buldog #engelsebuldog #hond #jackvanthoukje #jeffreyviets #jurrybrink #apeldoorn #harderwijk #zeewolde

Verder ben ik te volgen via:

Instagram:
Facebook:
Mijn eigen site:

Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, als jullie mijn vlogs leuk vinden.
De volgende onderwerpen zullen jullie in mijn vlogs voorbij zien komen:

  • Mijn vriend Jeffrey Viets
  • Onze stoere Engelse Bulldog Jack van t Houkje
  • Boris de Alpaca en zijn belevenissen
  • Alles wat ik en met Jeffrey in de week ondernemen
  • Uiteten en Koken
  • Mijn werk in de horeca
  • Leuke dingen die je met vrienden kan doen
  • Sporten in de gym
  • Van alles waar ik in de week tegen aan loop

Jurry waarom ben je gaan Vloggen:
Ik krijg vaak de vraag, waarom vlog jij?

• De reden is, omdat ik enthousiast ben geworden van de vloggers die ikzelf volg.
• Ik samen met Jeffrey veel leuke dingen onderneem, hier veel leuke reacties via onze instagram en facebook over ontving. Dus ik ben de story’s langer gaan maken en ben meer uitleg gaan geven over de dingen die ik meemaak in de week.
• Daarnaast maakte ik vanaf jongs af aan al filmpjes met de camera van mijn ouders. Was het niet de vakantie film, dan wel een film over een stapavond of gebeurtenis op school. Die hield ik altijd voor mijzelf of deelde ik alleen met familie en vrienden. Nu deel ik ze graag met iedereen die het leuk vind om ook te zien.

Ik hoop dat jullie veel plezier hebben aan mijn vlogs. Laat gerust een reactie achter 😊✌🏼

Gr,
Jurry

source

Article Categories:
Allgemein

Comments are closed.

13443 Besucher online
13443 Gäste, 0 Mitglied(er)
Jederzeit: 13443 um/am 08-24-2019 11:47 pm
Meiste Besucher heute: 13443 um/am 11:47 pm
Diesen Monat: 13443 um/am 08-24-2019 11:47 pm
Dieses Jahr: 13443 um/am 08-24-2019 11:47 pm
%d Bloggern gefällt das: